No comments yet

Emocionalna pismenost

Ne znate na koji način da usmerite vaše emocije i šta je to što osećate?
Plašite se da budete bliski sa drugim ljudima?
Plaše vas kritike?

Emocionalna pismenost će vam kroz svoj aspekat dati odgovor na ova, i brojna druga pitanja koja se tiču vaših emocija, i naučiće vas da se nosite na adekvatan način sa onim što osećate.

Kurs Emocionalna pismenost je sertifikovani dvonedeljni program namenjen osobama koje žele da nauče kako da upravljaju svojim emocijama, da povećaju nivo samopoštovanja, da redukuju negativne samokritike i negativne kritike drugih uz usvajanje veština emocionalno pismene komunikacije.

Emocionalna pismenost omogućava vam da uvidite povezanost između mišljenja, osećanja i ponašanja ,kao i da shvatite kako vaše emocije utiču na vas i na ljude iz vašeg okruženja.

Kurs se bazira na dva bloka:
I BLOK – Emocije – uči vas da prepozate sopstvene emocije i uočite veze između misli, osećanja i rekacija i kako da razumete i prihvatite osnovna životna prava. Osim toga, uči vas i koje su to emocionalne greške koje pravimo zbog ulaženja u “igre” i preuzimanje odgovornosti.

II BLOK – Povećati nivo samopoštovanja i redukovanje negativne kritike – saznaćete kako da prepoznate i redukujete uticaje negativne kritike, razvijete samosvesnost i veštine emocionalno pismenih transakcija.

Na ovom kursu ćete shvatiti da postoji rešenje i da nije sve baš crno ili belo.

Kurs smo podelili u dva susreta koja traju po šest sati. Želimo da se posvetimo maksimalno svakom polazniku s toga se rad odvija u malim grupama (do 10 polaznika), zbog čega je neophodno da rezervišete vaše mesto na vreme putem sledećeg linka,

Nakon završenog kursa učesnici dobijaju SERTIFIKAT o učešću.

1. susret, subota 06. april od 10-17h,
2. susret, subota 13. april do 10-17h.

Cena kursa je 45 EUR. Nakon prijave dobićete informacije o načinu uplate i mestu održavanja.

Vaš trener biće Dorotea Anđelovski, master defektolog i sertifikovani trener emocionalne pismenosti. Dorotea je 2017. godine stekla sertifikat na licenciranom programu Psihopolis instituta, i od tad drži individualne kurseve Emocionalne pismenosti. Pored toga, sertifikovana je za rad sa decom u različitim oblastima. Trenutno je zaposlena u školi ŠOSO “Milan Petrović”. Svoja interesovanja je usmerila i u oblasti autizma, seksualnosti i ljubavnih odnosa.
„Pozivam Vas da mi verujete i da budete slobodni. Dođite da se družimo i da kroz humor obojimo svakodnevnicu!”

Za sva pitanja u vezi kursa možete joj se obratiti na: dorotea.andel@gmail.com

Post a comment