No comments yet

JCI OpeNS 2014

DSC_8563

Tradicionalni humanitarni turnir JCI OpeNS organizovaće se u nedelju, 15. juna na terenu Golf Centra. JCI Novi Sad kao nosilac projekta zajedno sa Golf Centrom nameniće sredstva prikupljena ovog dana za pomoć stanovništvu ugroženom poplavama.

Specijalni gosti događaja biće poznati akteri emisije RTV-a „Državni posao“ i pobrinuće se da pored sporta, gosti uživaju i u zabavnom programu koji ih očekuje u toku dana. Najavljena je revijalna partija golfa između Torbice, Čvarkova i Boškića.

U vezi s ovim događajem dobili smo i komentar od glavnog arhivatora Čvarkov Đorđa: „Pa sigurno je da ja kao autohtoni vojvođanin već decenijama negujem plemenitu veštinu golfa. Taj pak kad udarim drvetom on uvek pogodi baš di ja hoću nekad i centar rupe. Pokazaću svoju superiornost u odnosu na dva pacera iz moje kancelarije…. Hm…Napokon evo i prilike da čak i Boškić pogodi rupu…“. Zamenik glavnog arhivatora je izjavio da ga od golfa isključivo zanima „trojčica, dizelaš do 350.000 km pređeno“! A mlađani Boškić je poručio da uzima štapove od bate i da će se pored karaktera ovog turnira on boriti i za naklonost jedne devojke…

JCI OpeNS je humanitarni projekat u organizaciji JCI Novi Sad, koji se ove godine održava šesti put po redu.
Poziv na JCI OpeNS 2014

 

Comments are closed.