Comments are off for this post

JCI OpeNS – 06. jul 2013.

 

Pozivamo vas na V humanitarni golf turnir JCI OpeNS 2013

www.novisad.jci.rs/jciopens/

JCI OpeNS 2013 će se održati u subotu, 06. jula 2013. godine na terenu Golf Centra.

Sve učesnike očekuje Golf Demo Dan, prilika da naprave svoje prve korake u ovom predivnom sportu kao i odličan zabavni program na terasi predivnog ambijenta Golf Centra!     

Na kraju dana biće izvlačena tombola sa vrednim nagradama a sav prihod od donacija i sponzorstava će biti namenjen opremanju prostorija u Dečjoj sigurnoj kući koja se nalazi u okviru Centra za socijalni rad grada Novog Sada.

Golf je najmasovniji pojedinačni sport na svetu koji polako osvaja i našu zemlju!

Provedite nezaboravan dan uz sport, rekreaciju, druženje i zabavu.

Učestvujte u humanitarnoj akciji i dajte svoj doprinos.

Promovišite svoju firmu uz sponzorski paket.

Osvojite zanimljive i vredne nagrade u takmičenju ili na izvlačenju tombole!!!

golf

 

 

 

Program:

11:00 – 12:00 Okupljanje u Golf Centru

12:00 – 15:00 Golf Demo Dan

15:00 – 15:30 Mini – golf turnir

16:00 – 16:30 Proglašenje pobednika i dodela nagrada

16:30 – 17:30 Ručak

18:00 – 19:00 Izvlačenje tombole

 

Kotizacija iznosi 500 din i ukljucuje ucesce na Golf demo danu (čas sa instruktorom Golf centra i učešće na mini-golf turniru) i jedan vaučer za tombolu

Cena svakog sledećeg vaučera za tombolu iznosi 100 dinara

Cena ručka je 700 dinara

JCI OpeNS je humanitarni projekat u organizaciji JCI Novi Sad, koji se 2013. održava peti put po redu.

Ovogodišnji JCI OpeNS će kao i do sada okupiti ljude dobre volje i ljubitelje sporta,  koji će uz takmičenje, zabavu i druženje prikupljati sredstva za decu koja borave u Dečjoj sigurnoj kući. U saradnji sa Golf Centrom, golferi će učestvovati na turniru, a svim zvanicama biće omogućeno da se uz instruktora oprobaju u golfu,dok najbolje na takmičenju na kraju Golf Demo Dana, očekuju nagrade. Pored sporta, gosti će imati priliku da uživaju i u zabavnom programu koji ih očekuje u toku dana i osvoje vredne nagrade u izvlačenju tombole. U okviru kotizacije učesnicima je obezbeđeno učešče na Golf Demo Danu uz osveženja. Prikupljena sredstva su u saradnji sa Golf Centrom donacija humanitarnoj akciji a partner događaja je i Golf Restoran koji će deo sredstava od prodaje pića i hrane, takođe nameniti Sigurnoj kući.

Prve tri godine organizovan je teniski turnir na kojem su se okupljali ljudi dobre volje i kroz sport, takmičenje, druženje i zabavu, vođeni zajedničkom idejom, podržali humanitarnu akciju i pomogli prikupljanje sredstava. 2009. godine sredstva su bila namenjena “PKU Udruženju za pomoć obolelima od fenilketonurije Srbije“. Iste godine ovaj projekat je dobio nagradu “Najbolji projekat za prikupljanje sredstava” na Nacionalnoj Konferenciji JCI Srbije. Naredne godine humanitarna akcija je sprovedena u okviru Fonda B92 – “Hrana za sve” prikupljajući sredstva u robi i novcu, kao i 2011. godine kada je pomoć ove manifestacije upućena novosadskom “Svratištu” za decu uključenu u život i rad na ulici. Sredstva prikupljena na humanitarnom golf turniru održanom prethodne godine bila su namenjena velikoj akciji Fonda B92 “Bitka za bebe”.

JCI OpeNS-u prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti – bivši ministar poljoprivrede Saša Dragin, glumac Zoran Cvijanović i Ivan Bekjarev, vaterpolista Danilo Ikodinović, estradna umetnica Nataša Bekvalac, članovi Beogradskog Sindikata, rukometaš Veljko Hodžić, srpski pijanista, aranžer i kompozitor Aleksandar Dujin, bivši selektor Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica, i mnogi drugi.

 

Na teniskom turniru, održanom 2011. godine, kao specijalan događaj na turniru, održana je i aukcija reketa Ane Ivanović i patike Vlade Divca, koji su na ovaj način pokazali da pružaju punu podršku turniru. Aukciju je vodio Igor Brakus, voditelj radia B92.

Izuzetno je značajna i podrška sponzora koji su prepoznali ovaj događaj i pružili veliki doprinos njegovoj realizaciji.

 

Partner:

 

Medijski pokrovitelji:

 

Događaj podržali:

 

U fond koji prikuplja JCI OpeNS možete donirati i uplatom na:
JCI Novi Sad
340-27416-35 Erste Banka a.d.

 

Comments are closed.