Comments are off for this post

JCI seminar Be Better 2012

JCI Beograd organizovao je edukativno humanitarni seminar Be Better 2012. U Privrednoj komori Srbije održano je pet predavanja različitih tema iz oblasti kulture, biznisa, komunikacija i ličnog razvoja.

Jovana Vlaškalin je kroz predavanje “Misli severnjački uživaj južnjački” pozvala da se zapitamo koji su to problemi društva u kojem danas živimo, koji su problemi ljudske prirode i glavni uzrok stvaranja konfliktnih situacija među ljudima danas i zašto se svi jednostavno ne slažemo?

Aleksandar Nedeljković je predstavio “EFQM Excellence Model” za procenu izvrsnosti kompanija koje posluju u aktuelnim uslovima u svetu i u Srbiji, i istakao značaj pravog načina tumačenja izvrsnosti svake pojedinačne kompanije.

Funky Business koncept je inspirisao Milana Stevanovića da podstakne diskusiju na temu šta je funky business u svetu konstantnih promena u sklopu predavanja “Funky business – I’ve got no time for nothing”.

Dolores Jovanović je predavanjem “Kreiranje slušalaca kroz personalizaciju” predstavila koncept efikasnije komunikacije personalizovanjem poruke tako da slušaoci usmere pažnju, čuju i razumeju željenu poruku i reaguju na adekvatan način.

Predavanjem “Manje je više” Jelena Roskić je ukazala na značaj pojednostavljenja života uz pomoć zen navika Leo Babaute koje omogućavaju lični i profesionalni razvoj i unapređenje kvaliteta svih aspekata života.

JCI druženje je nastavljeno u večernjim časovima u klubu Brankow.

Prihod od kotizacija ovogodišnjeg seminara je namenjen lečenju dvoipogodišnje Lane Milojković. Zahvaljujemo se svim učesnicima seminara u ime porodice Milojković. Svi zainteresovani da dodatno podrže ovu akciju mogu se obratiti na office@jci-beograd.com Ili uplatiti sredstva na račun: Milan Milojkovic, Banca Intesa, z.r. 160-5400100594117-17

Comments are closed.