No comments yet

JCI Ulaznica

Kao da je juče bio 1.jun. Bio je to naš prvi susret, trema i nestrpljenje sa obe strane. Nova lica, nove priče, ali pozitivan prvi utisak. Jun i jul su bili u znaku upoznavanja i aktivnog druženja.Posle tačno 2 meseca nije bilo dileme da smo dobar tim i da je JCI Novi Sad priča za sve. Prvog avgusta smo postali jači za 7 fenomenalnih JCIevaca i ovim putem im još jednom želimo doborodošlicu i puno uspeha u JCI-u.

Predstavljamo Vam nove članove JCI NS-a

Ana Pintor

Ana je Diplomirani ekonomista, a strast su joj streličarstvo i joga. Tečno govori engelski, italijanski i nemački. Sa društveno odgovornim aktivnostima se susretala kroz AIESEC i Privrednik. Trenutno radi u Studio Catarraso, italijanskoj konsultantnskoj kompaniji.

ap

 

Darko Marković

Osnivač i direktor Omladinske zadruge Patron021. Uvek spreman za planinarenje, duge pešačke ture i uživanje u prirodi. Darka motiviše druženje sa radnim i društveno aktivnim ljudima, a napredovanje, nova znanje i nova prijateljstva su ono što očekuje od JCI-a.

dm

 

Maja Kovačević

Nakon završenih osnovnih studija prava, Maja je odlučila da se dalje usavršava na master studijama u Novom Sadu i Nemačkoj. Učesnik je brojnih konferencija i seminara kako u zemlji tako i u Evropi, a takođe je član više udurženja iz obrasti prava. Govori engleski, nemački i ruski jezik i dobitnik je nekoliko priznanja i stipendija. Maju u JCI motivišu pre svega, ciljevi i ideje na kojima se  zasniva organizacija, odnosno  da kroz lični razvoj, razvoj sopstvenih sposobnosti i liderskih veština članovi daju svoj doprinos zajednici.

mk

 

Milan Šormaz

Milana karakteriše svestranost, od elektronike i računarstva do psihologije. Završio je Višu tehničku školu u Novom Sadu. Poznaje više programskih jezika, a takođe ima sertifikat iz Londona u oblasti primene i razvoja emocionalne i socijalnih kompetencija u društvu. Nadamo se da nam neće biti potrebne baš sve Milanove veštine, jer poseduje dozvolu za nošenje oružja i licincu za fizičko obezbeđenje. U dosadašnjim aktivnostima Milan je pokazao visok nivo kolegijalnosti i uvek je spreman da pomogne drugima.

ms

 

Srđan Cvetković

Mogli bi reći da ga ne drži mesto, jer njegov put vodi od Makedonije, preko Bosne do Novog Sada. Srđan je diplomirani ekonomista i trenutno radi u kompaniji Dak komerc u sektoru nabavke. Voli da čita i istražuje, a takođe se bavio ISO standardima, finansijama i internom kontrolom. Najveće vrline u poslu su mu orijentisanost ka rezultatu, fokusiranost, rad u timu, brzina i smisao za humor. U sadašnjim JCI aktivnostima se istakao kao inicijator i vođa novog projekta.

sc

 

Tijana Arađan

Tijana je diplomirani ekonimista i svoje teorijsko znanje iz oblasti finansija i bankarstva je primenila u radu Pan Revizije Plus gde trenutno radi kao Senior revizor. Tokom studiranja slobodno vreme je provodila u radu sa studentskim organizacijama i stručnom usavršavanju, te danas poseduje brojne sertifikate. U prethodnom periodu u JCI-u se posebno istakla po odgovornosti, samoinicijativnosti i organizovanosti, a njena najjača strana je rad sa ljudima i komunikativnost.

ta

 

Tanja Šakić

Kaže da je u JCI najviše motiviše želja za upoznavanjem novih ljudi, sa kojima će kvalitetno provoditi vreme i učiniti nešto koristno za svoju zajednicu. U daljim aktivnosti od JCI-a očekuje lični razvoj, organizaciju projekata, edukacije i treninzi, a najviše je raduju međunarodni događaji i druženja. Tanja je diplomirani ekonomista, a njen moto je : ,,Everyone you will ever meet knows something you don`t”.

ts

Post a comment