1

NOVO !!!! JCI NS Urban Bike Race#1

JCI NS UBR #1 je gradska trka biciklima kroz urbane kvartove Novog Sada (Liman) sa ciljem podizanja svesti o važnosti vožnje bicikla, bavljenja sportom, zdravog života, kao i bezbednosti u  saobraćaju.

Trka će se održati u subotu, 14. oktobra 2017. godine sa početkom u 10hPrijava za UBR

Za JCI NS UBR #1 mogu se prijaviti svi zainteresovani bez obzira na godine, pol i vrstu bicikla. Jedna biciklistička trka će imati pet učesnika, od kojih prva dva idu u dalji plasman. Start trke je u Ulici Banović Strahinje, a finiš kod Šekspirove ulice (na sportskom igralištu).

Svi učesnici i posetioci će imati priliku da se na događaju upoznaju sa radom organizacija i kompanija koje se bave biciklizmom, prodajom opreme za bicikle ili servisom bicikala, da dobiju savete ili na licu mesta obave manje popravke bicikla. Izlagači na događaju će imati priliku da na štandovima promovišu i prodaju svoje proizvode/usluge i uspostavljaju međusobnu saradnju. Za tri najbrža trkača u ukupnom plasmanu biće obezbeđene nagrade.

U revijalnom delu programa članovi kluba Eko kurir takmičiće se za najbržeg „zelenog“ dostavljača u Novom Sadu, čime će se istaći ekološka važnost vožnje bicikla.

U večernjim časovima, u Kineskoj četvrti će biti organizovano predavanje za sve učesnike, sponzore i partnere.

NS UBR #1 je jedinstvena trka koja se prvi put organizuje u Novom Sadu i Srbiji, a ideja je da se ovaj projekat tradicionalno organizuje svake godine i tako dugoročno podiže svest o bitnosti biciklizma na ovim prostorima.

Prvo prevozno sredstvo na dva točka je napravljeno pre tačno 200 godina, a sledeće godine će se obeležiti 150 godina od prve trke bicikala održane u Parizu.

BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN NA 50!

Cena ulaznice: 250 dinara
Tekući račun : 340-0000000027416-35 ili plaćanje na događaju

Prijavite se popunjavanjem formulara ovde.

Post a comment