No comments yet

Prijem novih članova

Junior Chamber International (JCI) je međunarodna neprofitna organizacija mladih aktivnih građana. Ima 200.000 aktivnih i milione počasnih članova koji učestvuju u projektima, konferencijama i seminarima. Broji više od 5.000 lokalnih organizacija u 115 zemalja širom sveta.

Članstvo je otvoreno za sve aktivne građane između 18 i 40 godina koji žele da se razvijaju na ličnom i profesionalnom planu, napreduju u karijeri a ujedno da putem različitih projekata doprinose svojoj zajednici. Naše članstvo je raznoliko – od studenata, turizmologa, filologa, inženjera, defektologa preko programera, ekonomista, pravnika, preduzetnika – ali sve nas veže činjenica da udruženi stvaramo i okupljamo lidere iz različitih sfera društvenog života i zajedno kreiramo pozitivne promene u svom okruženju.

Da bi se prijavio potrebno je da popuniš  formular, pošalješ na svoj CV na serbia@jci.cc i dođeš na Open day 12.02.2019.  u Kulturnoj stanici Eđšeg gde ćeš biti u prilici da se bolje upoznaš sa nama, te se unapred radujemo našem skorom susretu!

Ulaskom u JCI upoznaćeš aktivne mlade lidere kako iz cele Srbije, tako i iz sveta, putem naše svetske mreže članova, alumnih i senatora. Bićeš u prilici da stekneš prijatelje za ceo život, dok će ti neki od nas postati važni kao lokalni, nacionalni i međunarodni kontakti koje ćeš moći da koristiš za razvoj svoje karijere.

Na hiljade JCI alumni članova uspešnim karijerama svedoče o tome da je najkvalitetnije ulaganje u sebe i svoju budućnost onda kada lično i aktivno učestvuješ i doprinosiš promenama najbolje što možeš.

Post a comment