No comments yet

Step Up For Europe – Active Youth

Povodom održavanja Evropskih izbora krajem maja, JCI Evropa je ove godine pokrenula kampanju Step Up For Europe – The RoadShow. Osnovni cilj kampanje je pozivanje i motivisanje mladih širom Evrope da se uključe i preduzmu inicijativu kako bi oblikovali svoju budućnost.

Tokom kampanje, tim sastavljen od članova Upravnog odbora JCI Evrope, različitih nacionalnosti,  na svom putu od Ankare do Rejkjavika posetiće 11 evropskih zemalja kako bi podstakli mlade da aktivno učestvuju u rešavanju evropskih izazova, gradeći na taj način pokret sa zajedničkom vizijom o evropskoj budućnosti.

Kampanja Step Up For Europe sprovodi se kroz niz različitih aktivnosti sa mladima, a karavan će posetiti Novi Sad 02. aprila.

Iz tog razloga JCI Novi Sad i Udruženje mladih novosadskih intelektualaca UMNI 02. aprila u periodu od 17-19h, u Kulturnom centru LAB, Dr Hempta br. 2, organizuju tribinu na kojoj ćemo promovisati evropske vrednosti i mladima predstaviti značaj njihovog uključivanja u političke procese i donošenje odluka. Potvrđeni učesnici tribine su:

  • Viktor Omarsson i/ili Nihal Zoroglu, JCI Evropa
  • Boban Stojanović, politički analitičar
  • Dimitrije Milić, Programski direktor u Novi treći put

Tribinu ćemo otvoriti prezentacijom OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope. Na kraju će publika moći da postavlja pitanja i započne diskusiju.

Tribina će biti na engleskom jeziku, a svoje mesto možete obezbediti popunjavanjem formulara.

Pozivamo vas da nam se pridružite na tribini, i da zajedno nađemo rešenje kako više uključiti mlade u donošenje odluka o svojoj budućnosti.

 

Post a comment