No comments yet

Završen 3in1 Winter school 2017

Vikend od 01-03. decembra bio je rezervisan za “3in1 Winter school 2017” u organizacije JCI Novi Sad. Ovaj  trodnevni, pre svega edukativni događaj, održan je u Vili Belilo 69 u Sremskim Karlovcima i prisustvovali su mu članovi lokalnih komora JCI Novi Sad, JCI Beograd, JCI Niš i JCI Zrenjanin-Banat koji su želeli da prošire svoja znanja i veštine i da se lično i profesionalno usavršavaju.

U okviru događaja održana su dva zvanična JCI treninga: JCI Impact i JCI Effective leadership koje su održali Anja Cvetković i Nikola Cvetković kao i dva neformalna predavanja: SummIT i Sustainable Development goals  održana od strane Dražena Stanković i Borba protiv govora mržnje koji je držala  Julijana Miljković.

Ovaj događaj bio je idealna prilika da se održi i Godišnja skupština kao i Primopredaja dužnosti lokalnih i nacionalnog predsednika. Na Godišnjoj skupštini Danijela Medić (JCI Novi Sad) je izabrana da bude Nacionalna predsednica za 2018. godinu. Funkcije Lokalnih predsednika za 2018. godinu su preuzeli Ana Pintor (JCI Novi Sad), Dražen Stanković (JCI Beograd) i Darko Kostovski (JCI Zrenjanin – Banat). Lokalne komore su iskoristile priliku da nagrade svoje najbolje članove kao i da izvrše prijem potencijalnih članova u punopravno članstvo. Novoizabranim predsednicima želimo puno uspeha u daljem radu.

 

Hvala svima na sjajnom druženju i što su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj! Vidimo se uskoro 😉 💙💪 #BeBetter

Post a comment